Previous Next

Historie

In 1982 begonnen, ik weet er zelf niet meer veel van. Ik was toen 4 jaar oud en weet wel dat er mensen bij ons privé water kwamen halen en naar het toilet kwamen. Dat waren onze eerste camping gasten. Van mijn vader weet ik dat deze mensen met een tentje tussen de koeien stonden en dat er een draad omheen werd gemaakt om ervoor te zorgen dat de koeien niet in de tent kwamen. Vorig jaar werd dit verhaal compleet gemaakt toen onze eerste camping gasten nog een keer naar onze camping kwamen, ze hadden foto’s bij zich ( samen met mijn zus sta ik hier toe te kijken hoe de eerste camping gasten zich installeren) Ja, zo is het begonnen. .... inmiddels meer dan 35 jaar geleden.

 

Mijn vader en moeder hebben zo de eerste stap gezet naar een nieuw bedrijf naast hun bestaande bedrijf, de boerderij. Samen hebben ze de camping opgebouwd van 1 tentje naar 5 tot 10 vervolgens 10 tot 15 en 25 tot 35 plekken. Al snel kwamen gasten ieder jaar terug en inmiddels kunnen we zeggen dat er mensen al 25 jaar bij ons op de camping komen! Al een heel aantal jaren geleden is mijn vader begonnen met het voorwerk van wat nu Landschapscamping Alleleijn mag heten. Het is van kamperen bij de boer uitgegroeid naar kamperen op een landgoed met 79 plekken.

 

Helaas kan mijn moeder het niet meer samen met ons beleven. Ruben en ik zijn heel trots en gelukkig met het feit dat wij een stuk levenswerk van haar kunnen voortzetten

Graag tot ziens op onze camping,

Warme groet, Danielle van de Bool-Alleleijn

 

Camping Epen

U staat in de tuin van ons prachtige Landgoed “Bennet” gelegen in het Epen Bronneneland. Wij bieden u een ruime campingplaats met prachtig uitzicht.

Duurzame camping

Onze camping is duurzaam

Zoeken