30 jaar lang kamperen bij Fam. Alleleijn, het is bijzonder rustig, landelijk en aangenaam genieten op onze camping in Epen, Zuid Limburg op
Vanaf onze camping heeft u een schitterend uitzicht over de Belgische en Nederlandse heuvels met Kasteel Beusdael. Een stukje buitenland in Nederland.
De directe omgeving is bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers, Bourgondiërs en steden liefhebbers. Vanaf de camping loopt u een schitterend wandelgebied in.
In 1982 begonnen, ik weet er zelf niet meer veel van. Ik was toen 4 jaar oud en weet wel dat er mensen bij ons privé water kwamen halen en naar het toilet kwamen. Dat waren onze eerste camping gasten.

BeschikbaarheidRESERVEREN WORDT AANBEVOLEN EN KAN:
  • Via onderstaand reserveringsformulier: uw reservering is pas definitief nadat wij deze schriftelijk of per mail aan u bevestigd hebben. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.
  • Telefonisch: mocht er niemand zijn, spreekt u dan het antwoordapparaat in, dan wordt u zo snel als mogelijk teruggebeld;

Aankomst na 13.00 uur, vertrek voor 11.00 uur. Gereserveerde plaatsen worden vrijgehouden tot 17.00 uur. Latere aankomst is in overleg mogelijk. 

wij zijn geopend van 30 maart tot 1 november 2017

Let op!

  • Wij brengen €10,- per plek in rekening voor het reserveren van een specifiek door u uitgekozen plaatsnummer.
    De kosten zullen worden verrekend bij het eindtotaal van uw verblijf. 
  • Gedurende het Hoogseizoen is het enkel mogelijk een specifieke plaats te reserveren vanaf 7 overnachtingen.
  • In de Hemelvaart periode reserveren wij alleen minimaal 5 overnachtingen dit is incl. Hemelvaartsdag. Tijdens het Pinksterweekend reserveren wij alleen minimaal 4 overnachtingen.

Annulering:

Indien u binnen 4 weken voor de aankomstdatum annuleert brengen wij 50% van de totale huursom in rekening. Bij voortijdig vertrek, worden 100% van de resterende kosten in rekening gebracht. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw annuleringsverzekering.

Door annulering van uw geboekte verblijf, vervallen alle toegezegde rechten.

 

Bereken hieronder uw verblijf

Herstel

 

 

0
0
0
s2smodern