30 jaar lang kamperen bij Fam. Alleleijn, het is bijzonder rustig, landelijk en aangenaam genieten op onze camping in Epen, Zuid Limburg op
Vanaf onze camping heeft u een schitterend uitzicht over de Belgische en Nederlandse heuvels met Kasteel Beusdael. Een stukje buitenland in Nederland.
De directe omgeving is bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers, Bourgondiërs en steden liefhebbers. Vanaf de camping loopt u een schitterend wandelgebied in.
In 1982 begonnen, ik weet er zelf niet meer veel van. Ik was toen 4 jaar oud en weet wel dat er mensen bij ons privé water kwamen halen en naar het toilet kwamen. Dat waren onze eerste camping gasten.

Camping

Landschapscamping Alleleijn is geopend van 30 maart tot 1 November 2017.

Vanaf onze camping heeft u een schitterend uitzicht over de Belgische en Nederlandse heuvels met Kasteel Beusdael. Een stukje buitenland in Nederland.
Familie Van de Bool - Alleleijn heet u van harte welkom!

Wij bieden u een ruime campingplaats met prachtig uitzicht.

Vanaf de camping loopt u een schitterend wandelgebied in. Er is een groot bos op circa 500 meter afstand. Het Geuldal met de bekende Heimansgroeve is op wandelafstand.

U staat in de tuin van ons prachtige  Landgoed “Bennet” gelegen in het Epen Bronneneland.

Wij hebben uitstekende sanitaire voorzieningen met verwarmde doucheruimte. Familiedouches, baby wasruimte. Tevens is er een aparte minder valide douche/ toilet-accommodatie.


Er is een speeltuintje met een zandbak en een picknick tafel waar kinderen kunnen genieten. (natuurlijk altijd onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de ouders).

Ook is er tegen vergoeding een wasserette aanwezig, met wasmachines, droger en strijkmogelijkheid.

Huisdieren mogen ook meegenieten van uw vakantie, maar moeten wel aangelijnd worden op de camping. En dienen Buiten de Camping te worden uitgelaten.

Er is keuze uit een 4 amp (plek 50 t/m 75) of 10 amp (plek 1 t/m 50) stroomaansluiting. 

De dorpskern van het gezellige Epen met terrasjes en een VVV-kantoor op circa 2 kilometer afstand. 


0
0
0
s2smodern